Search
  • Blog
  • Recipes
  • Contact
Close
Menu
Search
Close
  • Blog
  • Recipes
  • Contact
Menu

ON

Holistic Nutrition

March 2, 2021

Κομποστα με μηλα και φρουτα του δασους

by Kallirroi Chatzimichali in Γλυκά


.jpg
.jpg
  • Φρούτα του δάσους (300 γρ.)

  • Τζίντζερ (τριμμένο)

  • Κανέλα (3 μπαστουνάκια)

  1. Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα.

  2. Προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα τα φρούτα του δάσους, το τζίντερ, την κανέλα, 1 μικρό ποτήρι νερό και 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο.

  3. Ανάβουμε τη φωτιά. Μόλις πάρει βράση σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σε περίπου 15' είναι έτοιμη. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. ¨Όταν είναι τελείως κρύα προσθέτουμε ξύσμα από περγαμόντο ή από ακέρωτο λεμόνι. Είναι πεντανόστιμη!!!

Διατηρείται στο ψυγείο.΄Οταν τη σερβίρουμε προσθέτουμε και λίγους ξηρούς καρπούς.

Comment

  • Previous Post
    Κεικ Πορτοκαλιου
  • Next Post
    Hummus