Search
  • Blog
  • Recipes
  • Contact
Close
Menu
Search
Close
  • Blog
  • Recipes
  • Contact
Menu

ON

Holistic Nutrition

March 3, 2021

PAIN D’ESPAGNE 37Η ΜΕΡΑ

by Kallirroi Chatzimichali in Γλυκά


.jpg
.jpg

ΥΛΙΚΑ

 

·      4 αυγά (200 γρ καθαρό)

·      35 + 15 γρ ξυλιτόλη

·      1/2κγ cream of tartar

·      18γρ arrowroot

90 γρ αλεύρι (60 ρυζιού και 30 ταπιόκα)

·      ¼ - αλάτι

·      1κγ βανιλια

 

1.    170 βαθμοί Κελσίου/αέρας

2.    Κρόκοι μαζί με 30γρ ξυλιτόλη μέχρι να ασπρίσουν

3.    Προσθέτω σιγά σιγά τα αλεύρια με το αλάτι

4.    Χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 15 γρ ξυλιτόλη

5.    Ψήνω περίπου για 35’

Μπορείτε να φτιάξετε ότι τούρτα θέλετε 

 

·      

Comment

  • Previous Post
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ ...
  • Next Post
    BROWNIES 36Η ΜΕΡΑ