Search
  • Blog
  • Recipes
  • Contact
Close
Menu
Search
Close
  • Blog
  • Recipes
  • Contact
Menu

ON

Holistic Nutrition

March 3, 2021

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

by Kallirroi Chatzimichali in Με Πουλερικά


Italian-Chicken-Bake-6.jpg
Italian-Chicken-Bake-6.jpg

Υλικά

  1. 6 στήθη από κοτόπουλο

  2. 8 αγκινάρες (μόνο την καρδιά)

  3. 4-5 ντομάτες (κομμένες σε φέτες)

  4. 3 σκελίδες σκόρδο

  5. 2κσ αλεύρι καρύδας

  6. 2κσ ελαιόλαδο

  7. 1 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

  8. αλάτι/πιπέρι

  9. μυρωδικά (μαϊντανό, θυμάρι, τζίντζερ, πάπρικα)

  • Ανάβω το φούρνο στους 180 βαθμούς

  • Ανακατεύω τις αγκινάρες με τις ντομάτες το σκόρδο, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο.

  • Τα βάζω σε ένα πυρέξ.

  • Προσθέτω στο πυρέξ και το κοτόπουλο. Το αλείφω με το ελαιόλαδο.

  • Ψήνω για περίπου 40'. Αν δεν είναι έτοιμο το αφήνω λίγο ακόμα.

  • Ρίχνω από πάνω την παρμεζάνα και το ψήνω για άλλα 5'

Comment

  • Previous Post
    τι θα λεγατε για ενα ...
  • Next Post
    σουπα με φασολια και ...